Aannemersbedrijf Kuipers

Aannemersbedrijf Kuipers is een Aannemer gelegen aan Vermolenweg 55a in Langeveen.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Kuipers in Langeveen

Aannemersbedrijf Kuipers B.V. in Langeveen heeft tijdens hun bedrijfsfeest vijf jubilarissen gehuldigd vanwege hun gezamenlijke dienstverband van 170 jaar. Deze jubilarissen hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf en hebben ervoor gezorgd dat Aannemersbedrijf Kuipers is verkozen tot "Beste Bouwer van Nederland". Een van de jubilarissen, Tonnie Grootelaar, heeft bijna 47 jaar bij het bedrijf gewerkt en is in 2020 met pensioen gegaan. Ook Guus Busscher en Jan Kock hebben ruim 45 dienstjaren vervuld. Het bedrijf is trots op hun medewerkers en partners en staat bekend om hun aandacht voor klanten en duidelijke communicatie tijdens het bouwproces. Aannemersbedrijf Kuipers biedt totaaloplossingen op maat en is trots op hun samenwerking met Brummelhuis. Ze zijn ook trots op hun tweede plaats in de categorie "Beste Bouwer 2022". Bouwnu.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Kuipers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Kuipers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Kuipers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Kuipers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Aannemersbedrijf Kuipers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Kuipers

Bezoekers bekeken ook