Gemeente Tubbergen - Ontwerpbesluit, uitgebreide voorbereidingsprocedure – Manderveen, Manderveenseweg 70

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Ontwerpbesluit, uitgebreide voorbereidingsprocedure – Manderveen, Manderveenseweg 70.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Bij de uitgebreide voorbereidingsprocedure, beschreven in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, wordt eerst een ontwerpbesluit bekendgemaakt. Gedurende zes weken kunnen dan zienswijzen worden ingediend. Pas daarna wordt het “definitieve” besluit vastgesteld en bekendgemaakt. Het navolgende ontwerpbesluit ligt met de bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis. Als u de stukken wilt inzien, verzoeken wij u om daarvoor eerst telefonisch een afspraak te maken. Die termijn van 6 weken gaat in op de dag na de datum van deze publicatie. Tijdens die termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij het gemeentebestuur. Het ontwerpbesluit betreft:   Model D, para commerciële Alcoholvergunning voor Stichting Gemeenschapsruimte Manderveen

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 28-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tubbergen
  2. 89c30c2f8896071f5ba58dece7b7eed7

Gerelateerde berichten