Gemeente Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Langeveenseweg 133 Geesteren en Vriezenveenseweg 40 Geesteren”

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Langeveenseweg 133 Geesteren en Vriezenveenseweg 40 Geesteren”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een bestemmingsplan bepaalt wat er in een gemeente met de ruimte mag gebeuren. In een bestemmingsplan staat of op een bepaalde locatie wel of niet mag worden gebouwd. Ook staat in een bestemmingsplan voor welk doel een bepaalde locatie mag worden gebruikt, bijvoorbeeld voor wonen, winkels, bedrijvigheid of een agrarisch bedrijf.   Er is een vaste gang van zaken voor de totstandkoming van bestemmingsplannen. U kunt daar op verschillende manieren invloed op uitoefenen. Het kan namelijk zijn dat door de wijziging van het bestemmingsplan iets verandert in uw omgeving.   In deze publicatie leest u over het voornemen om het bestemmingsplan te wijzigen. Daarvoor wordt eerst een ontwerp-bestemmingsplan ter inzage gelegd. U kunt hier nu op reageren. Voor welke ontwikkeling is het ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Langeveenseweg 133 Geesteren en Vriezenveenseweg 40 Geesteren” opgesteld? Het ontwerp-bestemmingsplan is opgesteld voor het verkleinen van de bouwmogelijkheden voor de Langeveenseweg 133 te Geesteren en extra bijbehorende bouwwerken mogelijk maken voor de Vriezenveenseweg 40 te Geesteren. Wilt u meer informatie? Het ontwerp-bestemmingsplan is voor iedereen te bekijken vanaf woensdag 20 december 2023 voor een periode van zes weken.   U kunt het ontwerp-bestemmingsplan op verschillende manieren bekijken: •op het gemeentehuis door eerst een afspraak te maken met de receptie; •via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website is het plan te raadplegen met behulp van het adres of met het planidentificatienummer NL.IMRO.0183.BUIBPLANGVVRIEZENV- OW01; •via de gemeentelijke website www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen. Wilt u reageren? Iedereen kan tot woensdag 31 januari 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerp-bestemmingsplan. Dit heet het indienen van een zienswijze. •Uw mondelinge reactie kunt u indienen als u een afspraak heeft gemaakt met mevr. D.M. ter Beek. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer 0546-628000. •Een schriftelijke reactie moet worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Wanneer u niet op tijd reageert op het ontwerp-bestemmingsplan, kunt u later alleen reageren op het definitieve bestemmingsplan als dat tegen uw belangen ingaat.   Heeft u vragen ? Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen met mevr. D.M. ter Beek via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tubbergen
  2. 1396d47c2c5b37c36dabeb423568e2b0

Gerelateerde berichten